Hjemmeside hos Web Agency

billige hjemmesider

Hjemmeside med eller uden abonnement

-Du vælger helt selv

Hos Web Agency designer og udvikler vi hjemmesider, så du kan fokusere
på det du og din virksomhed er bedst til.

 Vi har flere års erfaring i udvikling, design og optimering af hjemmesider, og vores mål er at sammensætte den helt perfekte hjemmeside til dig og din virksomhed
helt uden skjulte gebyrer.
Du kan vælge at få din hjemmeside med eller uden abonnement.

Hvorfor vælge Web Agency

Dit design
Vi leverer unikke webløsninger lavet efter dit hoved – unikt design, skræddersyet til dit behov og din målgruppe. Vores designs er altid responsive, hvilket gør hjemmesiden brugervenlig på både din computer, smartphone og tablet.
Wordpress

Vores hjemmesider udvikles på basis af det brugervenlige CMS-system WordPress, der sikrer, at du i fremtiden har rig mulighed for at tilrette tekster, skifte billeder og hvad du ellers har brug for som hjemmesideejer. Vi har over 10 års erfaring med WordPress.

Cloud hosting

Vælger du vores Cloud Hosting, tager vi os af det hele, vi betaler dit domæne, hjælper dig med opsætning af email og sørger for at alt er opdateret.
Vi har vores egen cloud server som er en af verdens bedste servere og hurtigste til netop wordpress.

Branding & Marketing

Vi rådgiver dig og hjælper dig med at opnå dine mål, så du får mest ud af din hjemmeside.
Grafisk arbejde kan vi også hjælpe dig med, fra logo design og små foldere til plakater og bil print.
Vores hjemmesider er søgemaskine optimeret.

Hjemmeside, er det ikke dyrt?

Ikke hos os, vores priser starter fra 1500 kr.
Du kan også vælge vores abonnement løsning, her betaler du et fast beløb om året for Cloud hosting, Domæne, emails og service opdateringer.

-Vores koncept er at blive din partner, og det vil vi gerne blive ved med at være.


WordPress CMShjemmeside

Hos Web Agency tilbyder vi en professionel hjemmeside, med eget domæne, til et overskueligt beløb. Vi tror og brænder for et kompromisløst produkt og afleverer derfor altid en professionel hjemmeside, der for dig som kunde, er let at gå til. Vi gør det helt uden skjulte ekstragebyrer, som bindende supportaftaler og andre underlige ekstraydelser.

Vi gør en dyd ud af brugervenlighed og hjemmeside design. Derfor udvikles alle vores webløsninger i CMS-systemet WordPress der gør, at du som kunde i fremtiden har rig mulighed for at tilrette og udskifte billeder, tekster og hvad der ellers vil være relevant at kunne ændre. Systemet er super let at betjene, men skulle du alligevel stå overfor tekniske udfordringer, er du altid dækket af fri support, og vi er næsten altid på pinden, også i weekender og på helligdage. Samtidig har du den fordel, at vi, helt fra starten, sørger for basal søgemaskineoptimering (SEO) på din hjemmeside, og du kan dermed allerede komme ét skridt foran dine konkurrenter på Google. Vi kan også hjælpe dig med udvidet SEO.

Gennem mange års erfaring i udvikling, design og optimering af webløsninger, designer og udvikler vi dagligt professionelle hjemmesider, der gør, at du som kunde, kan fokusere på det, der er vigtigt for netop din virksomhed. Vi kan levere alt fra simple og brugervenlige hjemmesider, til mere avancerede webløsninger, der skal matche mere specifikke krav. Det, som ikke er standard, udvikler vi fra bunden. Til hver hjemmeside udarbejder vi et unikt design – skræddersyet til din virksomhed og dens målgruppe. Alt er simpelthen inkluderet.

“Web Agency hjalp mig med alt, logo, design af visitkort, bil print og selve designet af hjemmesiden.”
Martin Poulsen – PrimaRanders.dk

Du ejer selv din hjemmeside – ingen skjulte gebyrer

Vi er trætte af branchens frække kneb, priserne er enten overdrevet høje, eller så bliver man fanget i en abonnement aftale der gør at slut produktet kommer til at koste en formue.
Vi er også trætte af at bureauer påstår at de søgemaskine optimere hjemmesider, uden at de reelt gør det.

Hos os ejer du din egen professionelle hjemmeside.
Du betaler udelukkende for opsætning og design af hjemmesiden.
Prisen varier så herefter af hvilket design, layout og funktioner du kunne tænke dig at have på din nye hjemmeside.
Du kan så vælge vores Cloud hosting hvis du vil have det bedste. Her bliver din hjemmeside lagt på en af europa’s bedste cloud servere, hvilket betyder at at din hjemmeside bliver lynhurtig, som er noget af det google også kigger på, når man skal rankere i deres søgemaskine.
Vi vil gerne være dit foretrukne webbureau i Randers.